Агнешки кебап по хайдушки

Мексиканска улична салца

Фусилини ала Путанеска

Рибена чорба със зелен сос

Домашни тортили

Печена риба по балийски

Самосас

Картофи „Бомбай“

Афганистански пълнен хляб (Bolani)